VERKOCHT - La Quinta Villas 96, Santa Catharina

Geweldige gezinswoning met appartement  in Santa Catharina voor een prijs van EUR 275.000,-!

 

Santa Catharina ligt vlakbij de St. Jorisbaai aan de oostkust van het eiland. Dit is een rustig gebied ten oosten van Willemstad. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 20 minuten evenals naar populaire stranden (Seaquarium Beach, Jan Thiel Beach) en het Spaanse Water. Er zijn verschillende wandelpaden in de buurt, evenals de Ostrich Farm en de St. Jorisbaai. Santa Catherina is verder de perfecte uitvalsbasis voor allerlei watersporten!

 

Deze geweldige gezinswoning uit 2002 is gelegen op een groot perceel ( 910 m2) met een zeer tropische tuin en veel ruimte. De locatie biedt een heerlijk briesje en een zeer rustige omgeving. Bij aankomst zie je meteen de breedte van de woning afgezet door een groot hek. Er bevinden zich een grote carport en grote voortuin met een van de vele terrassen die deze woning bezit. Door de verschillende ingangen aan de voorzijde is het makkelijk om zowel de woning en het appartement apart te betreden.

 

Bij binnenkomst in de woning via de ontspannende porch kom je via de royale gang in de zeer grote woonkamer. Op dit moment zijn er twee grote woonkamers verdeeld in een groot salon/tv-kamer en is er een verbinding naar de andere leefkamer waar verschillende mogelijkheden zijn om te ontspannen of te eten. Uiteraard is het makkelijk om dit gedeelte om te toveren tot een zeer royale slaapkamer. Door de hoge plafonds is het altijd fris in huis. De tegels zijn van Italiaanse komaf en zorgen voor die extra mediterrane sfeer. De keuken met aangrenzende bar is van alle gemakken voorzien en is gemaakt van bijzonder hout wat  een stoere natuurlijke uitstraling geeft. De woning heeft 3 slaapkamers, waarvan er 1 is ingericht als kledingkamer. Er is een grote badkamer en het aparte toilet is centraal in de woning gesitueerd.

 

Appartement

Op het grote perceel bevind zich tevens een royaal appartement met keuken, stijlvolle badkamer en toillet. Dit appartment is gemakklijk te verhuren, maar bied ook de mogelijkheid om jouw toekomstige gasten een heerlijk verblijf aan te bieden op het Caribische eiland.

 

Terrassen

De woning kent vele terrassen waardoor je het buitenleven van Curaçao optimaal kunt ervaren. Een van de terrassen heeft zelfs een buitenbar waar je extra kunt genieten van jouw lekkere cocktail.

 

Outdoor

Naast de vele terrasen is het buiten leven in La Quinta Villas 96 zeer aangenaam omdat er ook buiten vele voorzieningen zijn zoals een toilet-, was- en opslagruimte.  Tevens is er een hondenhok. Het hek aan de voorkant bied je de ruimte om je auto’s te stallen op het terrein. Er is nog veel ruimte over om bijvoorbeeld een zwembad te plaatsen.

 

Extra pluspunten

Er is in zowel de woning als het appartment 110 en 220 voltage. De bakstenen zijn gezet door een erkend bedrijf. Er is een 15 meter ijzerenbalk geplaatst ter ondersteuning van het dak. Rondom de woning is er naast het groen, gekozen voor onderhoudsvrij beton. Het prieel is voorzien van verlichting en stroom. De woning is gesitueerd in een vriendelijke en veilige wijk. Flow heeft inmiddels fiber aangelegd wat zorgt voor ultra snel internet. Er zijn verschillende airco’s aanwezig.

 

Kenmerken La Quinta Villas 96

  • Vraagprijs: ANG 535.000,- k.k. (EUR 275.000,-)
  • Object: villa
  • Bouwjaar: 2002
  • Oppervlakte perceel: 910m2
  • Woonruimte: 390m2
  • Plaats en wijk: Santa Catharina
  • Tuin: diverse terassen
  • Bijzonderheden: woonhuis met los appartement
Rating: 5 sterren
1 stem