Real Estate

MiO staat voor Masters in Opportunities, want kansen zijn er altijd en overal!

 

Een woning, kavel of bedrijfspand verkopen of verhuren? Dan kies je voor MiO. Hieronder vind je de mogelijkheden die MiO je kan bieden. Wil jij meteen een vrijblijvend gesprek om samen te kijken wat MiO voor jou kan betekenen? Stuur een mail naar miocuracao@gmail.com  

  De 7 zekerheden van MiO

  1. MiO is onafhankelijk en kent de woningmarkt uitstekend!
   Bij MiO wordt u gedurende het gehele proces bijgestaan met eventuele vragen en wordt er samen met u gezocht naar de woning waar u blij van wordt!

   

  1. MiO biedt naar wens full service!
   MiO kan het hele proces begeleiden en kan u naast het vinden van uw woning helpen en adviseren om daadwerkelijk te kunnen vestigen op Curaçao.

   

  1. MiO hanteert klant is koningformule!
   MiO staat altijd aan uw kant en adviseert u in uw voordeel en niet in het voordeel van de verkopende partij. Zonder emoties, maar wel met feiten over het huis, de wijk en de   mogelijkheden.

   

  1. MiO biedt renovatieservice!
   MiO kan er voor zorgen dat uw woning wordt veranderd in uw paleisje zonder dat u zelf aanwezig hoeft te zijn. Mio heeft de contacten en kan volledig ontzorgen.

   

  1. MiO laat uw woning taxeren!
   MiO kan zorgen voor een officieel taxatierapport, waardoor u nooit te veel betaalt!

   

  1. MiO biedt beheerservice!
   MiO kan ervoor zorgen dat uw woning wordt beheerd wanneer u niet op Curaçao bent.

   

  1. MiO is 100 % transparant!
   MiO zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan, maar spreekt te allen tijde door hoe en tegen welk tarief er voor u wordt gewerkt.
  ALGEMENE VOORWAARDEN Mi O
  PDF – 62,9 KB 80 downloads