Coaching

MiO staat voor Masters in Opportunities, want kansen zijn er altijd en overal!

 

Coaching persoonlijk:

MiO heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching. Wanneer je behoefte hebt aan duidelijke oplossingen en hoe je deze kunt bereiken, ben je bij MiO aan het juiste adres. Het is niet vreemd om een coach te nemen die je persoonlijk begeleidt. Het mooie van coaching met MiO is dat er niet oeverloos gesproken wordt, maar samen gekeken wordt naar jouw vraagstukken. Door de aanpak van MiO is het snel duidelijk hoe je jouw doelen kunt behalen en waarom het eerder niet is gelukt. Door de aanpak van MiO wordt je persoonlijk begeleid en wordt er toegewerkt naar jouw gewenste doelen. Het behalen van jouw doelen is belangrijk, maar vasthouden van het behaalde is minstens zo belangrijk. Daarom kan er gebruik gemaakt worden van het lange termijn coachingstraject. Voor meer informatie hierover maak je een vrijblijvende afspraak via miocuracao@gmail.com.

 

Heb je behoefte aan een eenmalige coaching, dan is dit uiteraard mogelijk. Je zit nooit vast aan lange trajecten als je dat niet wilt of nodig acht. Mocht er tijdens een coachingsgesprek blijken dat er medische redenen zijn die niet met een coachinggesprek zijn op te lossen, dan zullen we je door verwijzen naar een arts. Coaching kan vaak net een extra steuntje zijn in de rug om zaken aan te pakken waar je tegenaan loopt, of waar je in het vervolg anders op kan reageren. Leuk detail van persoonlijke coaching bij MiO is dat er gesprekken plaats vinden in de natuur om optimale resultaten te bereiken. Coaching van MiO is een cadeautje voor jezelf. 

 

Coaching groep:

Om processen in je bedrijf goed te laten verlopen, is het fijn als de neuzen dezelfde kanten op staan. Personeel betrokken en gemotiveerd houden is van groot belang. MiO organiseert speciaal voor bedrijven inspiratiesessies waarbij nieuwe doelen worden ingezet. Wil je oude patronen doorbreken of wil je gewoon een ontspannen (dag)deel met je personeel aan de slag om de continuïteit te waarborgen? Maak dan gebruik van de coachingsgroep trainingen van MiO. Samen met jou als werkgever zorgen we ervoor dat jouw personeel gemotiveerd blijft en klaar is voor de toekomst. Coachingstrainingen worden op locatie gegeven en zullen altijd bestaan uit reflectie, creativiteit en bewustwording waarbij de doelen van jouw bedrijf worden meegenomen.