TE KOOP - St. Michielsweg 17, Julianadorp

Prachtige tropenvilla in Julianadorp, type groot model met prachtige tuin.

In het groene en kindvriendelijke Julianadorp staat deze grote tropische villa, die op dit moment in twee gedeeltes is verdeeld waardoor je de mogelijkheid hebt van verhuur of bijvoorbeeld een zeer ruim gastenverblijf. De woning is tevens hierdoor extra geschikt voor het inwonen van familie. Ben je op zoek naar een grote woning voor jezelf, dan zijn de twee gedeeltes gemakkelijk weer tot één woning te verwezenlijken.

Bij aankomst bij het perceel van maar liefst 1890 m2, valt de breedte van het perceel op. Het perceel is omheind en afgesloten door middel van een elektronische poort met nieuwe motor, die werkt met afstandsbediening. Er is plek voor vier (4) à vijf (5) auto’s. Tevens is er een carport aanwezig.

Er zijn meerdere toegangspoorten, die leiden naar de prachtige tropische tuin of het grote zwembad. In de tropische tuin, die voorzien is van een deepwell met dripsysteem waarmee de gehele tuin van water wordt voorzien, zijn prachtige planten en bomen te vinden. Er zijn diverse terrassen, er is gras en er zijn verschillende palapa’s. Het zwembad is 12 x 5.5 m. De zwembadpomp is net zoals een extra badkamer met toilet te vinden in de bijgebouwen. Hier is tevens een extra opslagruimte. De onlangs aangebrachte zestien (16) zonnepanelen in combinatie met drie (3) batterijen zorgen ervoor dat de energiekosten zeer laag zijn. Bij het aanbrengen van de zonnepanelen is er recent onderhoud gepleegd aan het dak en is dit geschilderd. De villa beschikt zowel over 220 als over 110 Volt.

Indeling villa

Het “hoofd” gedeelte van de villa beschikt over een grote woonkamer, een ruime keuken, drie (3) slaapkamers en twee (2) badkamers. De lichtinval is optimaal en je kijkt uit op de vele groene plekjes van de tropische tuin. In de ruime woonkamer zijn er diverse zitgedeeltes. Aan de woonkamer grenst een grote slaapkamer met inbouwkasten en een ruime badkamer met dubbele wastafel. De aangrenzende keuken is van alle gemakken voorzien en heeft ook zicht op het zwembad. Er is nog een badkamer met toilet voor de andere slaapkamers in dit gedeelte van de villa.

Het “neven” gedeelte van de villa bereik je via de deur bij het zwembad. Dit gedeelte heeft een woon-/eetkamer en ruime keuken in dezelfde riante ruimte. Er zijn twee (2) slaapkamers waarvan één extra ruime en een grote badkamer. Daarnaast is er nog een kamer die nu als opslag wordt gebruikt. Dit “neven” gedeelte van de villa is op een simpele manier weer bij het hoofdgedeelte te betrekken, maar het kan ook zeker separaat een goede functie vervullen en is als zodanig zeer geschikt voor verhuur. Net als bij het “hoofd” gedeelte zijn er aangrenzend voldoende terrassen.

Op één van de muren van de villa is een grote muurschildering (thema ‘oerwoud’) aangebracht door Fransis Sling.

De villa ligt vlak bij de bekende basisschool, de Schroederschool en het Vespucci college met Mavo, Havo en Vwo. De prachtige, groene tropische villa is dan ook een ideale woning voor als je schoolgaande kinderen hebt. Je zit dichtbij de stranden van Kokomo, Pirate Bay en het Blue Bay Golf en Beach Resort. Supermarkten zijn er ook voldoende in de buurt: zoals, Esperamos, Centrum supermarket en de Carrefour in het grote winkelcentrum Sambil. Julianadorp ligt erg centraal en maar 5 minuten van Hato Airport. Het ziekenhuis en het centrum van Willemstad bereik je in minder dan 10 minuten.

Optioneel zijn diverse spullen waaronder ook meubilair. Deze villa is nu te koop voor EUR 579.000,- k.k. Aanvaarding is in overleg.

 

Kenmerken St. Michielsweg 17

 • Vraagprijs: EUR 579.000,- k.k.
 • Object: villa
 • Oppervlakte perceel: 1890m2
 • Gemeubileerd: Gedeeltelijk en sommige stukken zijn optioneel
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 4
 • Zwembad: Ja
 • Tuin: zie bovenstaande beschrijving
 • Plaats en wijk: St. Michiel, Julianadorp
 • Elektriciteit: 220 en 110V
 • 16 nieuwe zonnepanelen met batterij
Rating: 0 sterren
0 stemmen