VERKOCHT - Blue Bay BL80

Deze luxe villa met maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers is qua bouwstijl net iets anders dan een doorsnee woning. De uitstraling van de woning is geïnspireerd op de Amerikaanse Mansions. Wanneer je de woning betreedt valt de enorme stijlvolle marmeren trap op die zelfs verlichting bevat, maar ook de rust van de ruimtes door de (semi-)open verbindingen naar de keuken, eetkamer, loungeruimte, toilet en de slaapkamers.

 

De voordeur bevat 2 deuren die gelijktijdig en afzonderlijk kunnen worden geopend, de deur naar het achterterras is een zogenoemde harmonicadeur die zelfs uit drie delen bestaat. Wanneer je deze open zet geniet je van een aangename bries. De woning is recent voorzien van 220 stroom en ook is de woning recent geschilderd inclusief behandelingen tegen insecten.

 

Door de grote ruimte beneden kunnen er verschillende zitjes worden gecreëerd. De aluminium kozijnen en de tegelvloer die zowel op de begane grond als op de eerste verdieping te vinden zijn, zorgen voor het makkelijk onderhouden van de woning. De keuken bestaat op dit moment uit een dubbele spoelbak, een oven, een magnetron, een koel-/vriescombinatie en diverse opbergruimtes. Tevens heeft deze ruimte veel lichtinval door maar liefst 2 grote ramen. Deze ramen zijn overal in de woning te vinden, waardoor de inval, maar ook het kunnen “luchten” van de woning optimaal is. Op dit moment is de voorste slaapkamer ingericht als groot kantoor en de andere slaapkamer ingericht als muziekkamer, maar beneden slapen is uiteraard een goede optie door de badkamer met extra toilet en de airco die aanwezig is.

 

Via de enorme trap kom je op de eerste verdieping met maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. 3 hiervan zijn met airco. Gelegen aan de masterbedroom grenst een enorme badkamer, met bad, douche en toilet. Je kan heerlijk douchen door middel van een warmwaterboiler. De andere slaapkamers zijn ook ruim en zijn gesplitst door een aparte badkamer met toilet. De woning bevat in totaal 4 toiletten. De vierde slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als opslagkamer, maar hiervoor zijn er diverse opties denkbaar.

 

Het hek aan de voorkant van het huis geeft de woning een extra uitstraling. De tuin is onderhoudsvrij d.m.v. makkelijke beplanting, tegels en siergrind. De tuin loopt rondom het hele huis. Het zwembad is 4 x 8m waardoor je makkelijk baantjes kunt trekken. Het huis onderscheidt zich tevens door de werkelijk enorme palapa. Deze palapa is een huis op zichzelf, op dit moment ingericht met een grote eettafel, een loungegedeelte en een grote jacuzzi (deze is optioneel over te nemen).

 

Het huis is recent geschilderd, de stroomvoorziening is aangepakt, er zijn verschillende ruimtes opnieuw betegeld en er zijn toiletten vernieuwd. Deze woning is veelzijdig en voor diverse doelgroepen geschikt. Als onderdeel van de Blue Bay community geniet men van alle faciliteiten en de 24-uurs bewaking. Je betaalt een maandelijkse bijdrage aan de VvE, waardoor je onbeperkt gebruik kunt maken van de ligstoelen op het strand. Je kan simpel gebruikmaken van de 18 holes golfbaan of de tennisbaan. Blue Bay Beach resort is een luxe omgeving waarbij kunst op vele plekken te vinden is.

Kenmerken Blue Bay BL80

 • Vraagprijs: EUR 549.000,- k.k.
 • Object: villa
 • Bouwjaar: 2010
 • Oppervlakte perceel: 805m2
 • Bebouwd: 330m2
 • Gemeubileerd: Nee
 • Slaapkamers: 6
 • Badkamers: 3
 • Zwembad: Ja
 • Jacuzzi: optioneel
 • Tuin: grote voor- en achtertuin, met palapa
 • Plaats en wijk: St. Michiel, beveiligd golf & beach resort Blue Bay
 • Bijzonderheden: 220v
Rating: 5 sterren
2 stemmen